EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 29 de març del 2016

L'objectiu eren...

4 comentaris:

  1. Seguiré dient, un acte de terror és condemnable en la direcció que sigui, però qui proporciona armes, recursos i ensinistrament a aquesta gent? L'odi es retroalimenta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em pots dir, benvolgut XEXU, que han fet aquestes famílies cristianes per RETROALIMENTAR res? No estem parlant d'exèrcits. Estem parlant de carnisseries dedicades especialment a matar cristians. A anar a una escola, separar els nens per la seva religió i assassinar als "seguidors de la creu".

      Com la PILAR RAHOLA sap escriure molt millor que jo, et respondré amb les seves paraules, en l'article que ha publicat avui a LA VANGUÀRDIA, paraules que faig cent per cent meves.

      Elimina
  2. L'objectiu som tots, cristians o no, tots els que no combreguem amb les seves idees que no són precisament molt religioses, gens humanes. Segueixo pensant el mateix que he anat comentant aquests dies: culpables els hipòcrites que condemnen i que per darrere els venen armes; culpables els que utilitzen una religió per acabar amb la vida.

    Bona setmana, bonica. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Certament, els que venen armes no són pas innocents. Però la gent normal d'una població no es dedica a vendre armes...

      Petonets :-)

      Elimina