EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 7 de gener del 2016

La mentida de la CUP

8 comentaris:

  1. Si vols jugar a posar vídeos descontextualitzats, et posarem tots aquells en els que Mas deia que podia ser el primer o l'últim de la llista, o el de que ell no volia ser una nosa i si calia s'apartaria. Per la independència, ara mateix tant Anna Gabriel com Mas són una nosa. Sense ells ja ho tindríem. Així que no ataquem només a un cantó, que és molt fàcil.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No està descontextualitzat. Diu el que diu i està claríssim.

      En Mas ha fet moltíssim pel gran avanç de l'independentisme... Què ha fet la Gabriel?

      Elimina
    2. Tornem-hi. No dius res dels vídeos que et cito. Ningú nega que Mas ha fet una gran tasca i serà recordat per tot el que ha fet, pel que és bo, i també pel que és dolent, però pot quedar com a gran impulsor de l'ofensiva final cap a la independència, encara que dins la història de l'independentisme d'aquest país no sigui més que un peu de pàgina. Però li ben regalo el mèrit, cap problema. El problema, precisament, és que ara és un obstacle, i els obstacles els hem de treure del mig. Gabriel ha mentit. No passarà a la història? Francament, me la rebufa. I si Mas ha de ser el gran màrtir i l'heroi, cap problema. Però que consti que també ha mentit dient que quan fos un obstacle s'apartaria. Ara ho és i no ho està fent. Ei, que no se li demana que s'esborri del mapa, eh! Només que faci de conseller en cap en comptes de president. Però té la cadira enganxada al cul. Jo et contesto la pregunta, què ha fet la Gabriel? Res, molestar, una altra nosa per la independència, per mi se la poden petar. Contesta tu la meva, prefereixes que Mas conservi la maleïda cadira o la independència de Catalunya?

      Elimina
    3. Evidentment, prefereixo la independència de Catalunya, és clar. Que ho dubtis em resulta increïble. No sé si són ganes d'ofendre o que no em coneixes gens bé.

      Si jo fos en Mas faria setmanes que ho hauria engegat tot a la merda i estaria fent unes bones vacances i prenent el sol per carregar-me de Vitamina D, que és una de les noves coses que em falla.

      Sortosament, no sóc en Mas, ell té molts més nassos que jo. És l'únic polític que val una mica en aquest país nostre i té tota la raó quan diu que no es pot construir res a partir del xantatge i del veto. Ara bé, insisteixo, si ell hagués volgut marxar i dedicar-se a descansar -que s'ho té ben guanyat- i cedir el lloc a en Junqueras, a mi m'hauria semblat molt bé.

      Veuríem com se les apanyaria en Junqueras als primers capricis de les CUP.

      He dit que no parlaria més d'aquest tema (al teu blog) i era perquè no havia vist aquest comentari. Com si no t'hagués contestat segur que hauries tret conclusions errònies per això n'he tornat a parlar. (Sóc una incoherent)

      Elimina
  2. Assumpta t'entenc molt bé i també entenc al XeXu , mira crec honestament que ara per ara ja que no podem fer res més val més refer-nos i tenir les coses molt clares per les no volgudes eleccions .....ah i respecte a la coherència o incoherència fa no gaire parlant amb una bona i molt culta amiga meva em va dir que les persones no som coherents o o no sinó només els nostres discursos .....hem perdut crec una oportunitat tremenda .....mai se sap potser no era el moment .....au vinga som-hi a per totes altre cop no defallim ni ens barallem entre nosaltres , no vull donar la raó als de sempre de les espanyes ....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els fets m'han donat la raó. El President Mas segueix demostrant, una vegada més (i van...) que el seu interès primordial és el bé de Catalunya :-)))

      Elimina
  3. ah i com que també visc entre coherències i incoherències et deixo aquest post http://intentsproses.blogspot.com.es/2016/01/no-no-crec-en-lequidistancia.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Magnífic escrit!! Gràcies per enllaçar-lo, ELFRI... Molta gent no entén res... Estic súper orgullosa del President Mas!!!

      Elimina