EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 14 de febrer del 2014

Vintage


7 comentaris:

  1. Com a fons de pantalla són xulos! Els tens posats?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho havia pensat! ;-) però és que n'hi ha tants de bonics!... Em tornen boja :-D

      Saps què és l'Scrapbooking? És una afició molt cara que consisteix, bàsicament, en decorar àlbums, llibretes, o fer postals, etc. a base de papers bonics, retallant, superposant i coses així. Aquests papers valen un ronyó, però sempre es poden trobar cosetes semblants a Internet i imprimir-les. Algunes porten marques d'aigua, però jo sóc experta ja en fer-les desaparèixer pel senzill -i entretingut- procediment de retallar altres parts i posar-les al damunt... (és com un photoshop d'estar per casa, per entendre'ns hehe)

      Elimina
    2. Els cartutxos de la impresora també costen un ronyó, de vegades els dos.

      Elimina
    3. Mmmmm... bé d'acord... confessaré :-) La meva impressora no és massa moderna ni bona, és d'aquelles que tenen dos cartuxos un en negre i un altre "amb els colors", cosa que fa que si imprimeixes molt en blau (per posar un exemple) et quedes sense blau, clar, però encara tens vermell... però si tu vols blau, has de canviar tot el cartutx i perdre tota la tinta vermella que hi havia.

      Doncs bé, fa més d'un més que estic imprimint coses "amb el color que surti" (a més que ja no em queda negre) i tot el que imprimeixo en color té un cert to "lila"... però bé, així aprofito tota la tinta i no tiro res... Què vols que t'hi digui, noi, si no hi ha calers, no n'hi ha i si així puc aconseguir papers i estampats bonics, encara que no siguin en el color exactament original, doncs al menys puc "jugar" una mica amb aquest tipus de manualitats.

      Fa quatre o cinc anys ja hauria tirat aquests cartutxos i en tindria de nous... tot i que, fa quatre o cinc anys potser no estaria imprimint papers bonics, probablement n'hauria comprat algun directament... i fa set o vuit anys en tindria una col·lecció complerta ;-)

      Elimina
  2. has dit scrapp....què? cada dia aprenc coses noves.....jo no tinc gaire traça a coses manuals i artístiques.....només puc dir que queda bonic....i si a sobre fas experiments amb cartutxos de tinta mig gastats ole!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe ets un sol, sempre em fas riure ;-))
      Amb scrapbooking es fan coses precioses!! Un dia en faré un post i te'l dedicaré perquè ho vegis ;-)
      Sí, sí, ja només queden "escorrialles" de tinta... tot el que és groc o ataronjat no surt... el blau encara queda força bé ;-))

      Elimina
  3. Dons amb l'Scrapbooking y amb el photoshop o el Paint shop pro (germà petit) es poden fer coses precioses per l'ordinador, com a fons de pantalla o com a pur entreteniment. SI mai necessites "material" en tinc un munt emmagatzemat al ordinador i pàgines don treure'l sense marques. Tu m'escrius i jo t'ho ensenyo :)

    ResponElimina