EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 19 d’abril del 2013

Miracle!!

Us asseguro que fa una setmana no tenia ni una fulla. Ni una! Cada any em fa igual aquest trapella... Serà possible que les tregui en una sola nit?... Val, ahir no m'hi vaig fixar, però... es pot fer aquesta meravella en dos o tres dies?


15 comentaris:

  1. Estimada Assumpta:
    Li escric aquesta petita carta per felicitar al seu arbret per aquesta gesta tan meravellosa ia vostè per fer-nos partícips d'això.
    Alhora, vull recordar-li que l'any passat li vaig fer una petició que no va atendre, afirmant que feia massa fred per sortir a la nit a prendre una imatge del meravellós moment en què, lluna i arbret, es fonien en una forta abraçada.
    Ara no em negarà que fa un temps meravellós i que d'aquí a pocs dies podrem gaudir d'aquest instant màgic de lluna plena. Pel que li "suplico" que agafi aquest moment i compleixi la meva petició.

    La saluda, amb una fortíssima aferradeta, la seva més fervent admiradora.
    Signa: sa lluna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! aquesta xiqueta vol fer-me sortir per la nit, quan tot sigui fosc, en bata i sabatilles, per mirar de caçar la lluna entremig de les branques d'aquest petit arbre!! ;-)))

      El problema és el següent: Com sé jo quan es produirà aquest fet? Perquè, i si baixo i resulta que la lluna està a l'altre punta, o darrera els edificis i no es veu? Suposo que hi ha d'haver cert angle concret... i si no es produeix mai? I si es produeix a les 5 de la matinada? :-))))

      En fi... jo miraré i, si algun dia veig que, podria ser que en una foto pogués agafar junts arbre i lluna,doncs mira, baixaré i ho intentaré... però no ho veig massa clar, eh? :-P

      Elimina
  2. Assumpta, que no deixem mai de sorprendre'ns pels miracles de la natura... cada any, cada any, penso i trobo que els arbres floreixen d'un dia a l'altre com per miracle... i treuen les fulles en un no res...

    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Justa la fusta :-) Jo l'anava mirant. l'espiava... El passat cap de setmana estava completament pelat (vist des de la terrasseta, clar) i avui el miro i m'he quedat paradíssima en veure'l amb tantes fulles de cop!!... Això ha d'haver estat entre dilluns i avui!!... Al·lucinant! ;-))

      Elimina
  3. Quan les plantes s'hi posen, s'hi posen de veritat. Recorda el bambú. Però ja no sé si és que nosaltres no ens hi fixem prou o que elles són molt ràpides en els seus processos, més del que ens pensem, perquè generalment no es mouen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui sí, el bambú!!... Anys esperant, teixint les arrels i, després, tot d'una, metres i metres de canyes!! ;-))

      Li hauré de posar una càmera que la vagi gravant a tothora i després fer-ne un Youtube ;-)

      Elimina
  4. És cert que quan s'hi posen els arbres s'omplen de fulles en un tres i no res però aquest teu sembla que ha corregut molt. Els del carrer de cas just tenen les primeres fulletes i encara es veuen força pelats. :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan dic "carrer de cas" vull dir "carrer de casa", és que no estic gens al cas! :-DDD

      Elimina
    2. Doncs havia llegit "de casa" :-))) Vull dir que, si no arribes a dir res, no m'adonava del petit error de Blogger (tots aquests errors són de Blogger, ja se sap hehe)

      Així tu has vist els arbres amb les primeres fulletes... Doncs ja em diràs quan tarda en omplir-se i posar-se tan xulo com el meu, eh? ;-))

      Elimina
  5. Ahir va ser dijous tot el dia i mira hui, divendres. Qui ho anava a dir.

    ResponElimina
  6. El "teu" arbre fa molt goig! l'hem viscut la creixença i ara el veiem esponerós i ben verd , el petit miracle de la natura....gràcies fes-li una abraçada al seu tronc, de part meva

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe a veure si me'n recordo de fer-li l'abraçada, ELFRI!! ;-))) (Els meus veïns no sé que pensaran, però jo li faré!)

      Elimina
  7. Fa goig! Potser sí que l'hi hauràs de posar una càmera. A mi fins i tot hi ha vegades que em sorprenen les floretes del balcó ( i no sempre per bé).

    ResponElimina
    Respostes
    1. I després faria un vídeo d'aquells que passen ràpidament :-DD

      No, dona, les floretes sempre t'han d'agradar, encara que neixin on no toca hehehe

      Elimina