EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 12 de març del 2013

Mig "morta", però també...

Amb refredat nou de trinca, estrenat avui mateix, mig febril, mig adormiscada, no puc deixar de mostrar la meva felicitat pel resultat del meu Barça :-)


Detall de La Gazzetta dello Sport: Catalani ai quarti...

5 comentaris:

  1. Quin partidàs!!. :-))
    He de confessar que no les tenia totes abans de començar el partit, sabia de sobres que el Barça era capaç de fer la remuntada però semblava taaaan difícil aconseguir-ho. Vaig patir fins que va arribar el quart gol però vaig gaudir molt veient el millor equip del món en tota la seva plenitud. Són uns cracks i ho han demostrat una vegada més!! :-))

    ResponElimina
  2. Ep!, que parlant del Barça se m'ha passat desitjar-te que et milloris. Cuida't!!. :-)

    PS: Per cert, si saps que això dels constipats no et prova... com és que no pares d'arreplegar-los?. Deixa'ls passar de llarg, dona! :-DD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies maco! ;-))

      No sé per què no paro d'arreplegar-los... Suposo que dec estar baixeta de defenses i em cau una gota de pluja al damunt i ja el tinc :-)) I aquest és fort, eh? Em ploren els ulls... ara em desconnectaré i faré bondat, a veure si milloro :-))

      Elimina
  3. Quin partidàs! I quina sort que el fessin en obert perquè tu el poguessis veure, així et tenim felç per una setmana! Tot i el refredat, que durarà tots aquests dies. Cuida't. Quin equip que tenim Assumpta, quan s'hi posen, s'hi posen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiiiiiiiii :-)) Quina il·lusió seure al sofà i poder veure el Barça!! :-)) I un partit com el d'ahir, tan màgic!! Quin equip, quin equiiiiip!! :-))

      Ara em vaig a prendre una Couldina i a descansar ;-))

      Elimina