EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 26 d’octubre del 2012

La lletra de l'Anna Vives


Veure aquest post d'en XeXu per saber de què va :-)

8 comentaris:

  1. Ei, MIREIA, hehehe a tu també t'agrada tot això de jugar amb les fonts, ja ho sé! ;-)))

    ResponElimina
  2. No sé ni com posar-m'hi per baixar-me una font!

    No ho he fet mai i aquesta és maca!

    ResponElimina
  3. És molt fàcil, CARME, vas al post d'en XEXU, cliques l'enllaç que ha posat ell i "Download" cada vegada que t'ho pregunti i... ja està! Quan obris el Word ja la tindràs posada amb el nom d'Anna Beta (que això és el que em va despistar a mi, perquè la xiqueta es diu Anna Vives, però crec que les coses que estan en "fase de proves" sempre tenen el nom de "Beta") ;-))

    ResponElimina
  4. Ieeeeeeeeepaaaaaa!! Ostres! M'ha desaparegut la font del Word... Mmmm... ja deia jo que l'altre dia no la veia... Quines coses més estranyes em passen!

    Bé, d'aquí no desapareixerà perquè això és una imatge, un retall de pantalla, però al Word ja no la tinc... aissss

    ResponElimina
  5. La teva resposta ha estat immediata! Ja imaginava que no trigaries a fer el post que t'he encarregat, però com sempre, quick quick. Però que fas jugant amb fonts, a treballar! Gràcies per la dedicatòria!

    ResponElimina
  6. Ostres Assumpta, això de les fonts es tot un mapa i jo amb els mapes m'hi perdo.En tindria prou en que apareguessin al Word les que són ben diferents, perquè n'hi ha d'haver tantes que s'assemblen? Quan en busques una trigues hores passejant·hi.
    Aquesta es ben divertida!. (em sembla que aniré a treure el nas per casa d'en XeXu)
    Bon dia preciosa! i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  7. XEXU, Doncs no sé com ho he fet perquè la font ha desaparegut del meu Word!!... Sí, ja sé que aquestes coses només em passen a mi... Ja li podria passar a algú altre de tant en tant,eh? :-DDD
    Estava treballant una mica... retallava taulades, però m'entra molta son. No sé què em passa. Crec que em ve la son que no he dormit en els darrers cinquanta anys i nou mesos!


    DRAPAIRE... Ooooh!! Jo embogeixo amb les fonts! M'agrada provar-les totes!! És que m'encanten les lletres, són com dibuixos... Si, no us ho sembla també a vosaltres? ;-))

    ResponElimina