EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 21 de setembre del 2012

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu!!

Bé, aquests russos s'han avançat una miqueta... però fa goig de veure, oi? :-))

5 comentaris:

  1. I si és veritat? Potser ja ho hem fet i no ho sabem! Seria una bona sorpresa, llavors sí que afirmaria que en Mas els té ben posats, si passa he de fer un post per retractar-me d'algunes paraules dites.

    ResponElimina
  2. Ostres, si fos veritat, quina alegria!! :-DDD

    XeXu, xiquet, com en Mas només sigui la meitat d'independentista del que sóc jo, que el voto, t'asseguro que anem pel bon camí... Ara bé, com moltes vegades tu mateix has dit, encara hi ha mooolta gent que no ho veu clar (per sort cada vegada menys... i això va canviant ràpid, és genial!!) per tant hem d'anar fent feina, anar parlant amb aquesta gent, treballant des d'un punt de vista positiu, constructiu... i ho aconseguirem!! :-))))

    ResponElimina
  3. Assumpta no he votat mai al Mas però en els darrers dies reconec que ha estat a l'alçada!!!!

    ResponElimina
  4. El que fa més goig és que tothom comença a parlar-ne.

    Jo també pensava (ingènua que sóc i que em deixo ser a estones) i si fos veritat? i fos un secret que els russos han destapat? ja sé que no... però sempre cal somiar!

    ResponElimina
  5. ELFRI, Jo crec, amb tota sinceritat, que ell és veritablement independentista... Ara bé, també sap que no tothom que té al seu voltant ho és, per tant, hem de seguir empenyent. Si ell veu que té la gent al costat seguirà fent passes endavant... n'estic convençuda!! :-))
    Estic com emocionada... La gent en parla amb il·lusió, gent jove, gran, catalans de moltes generacions i catalans nouvinguts també... :-))


    CARME.- Hehehehe Visca la ingenuïtat!! I és que si no ens atrevim a somiar no farem res... Hem de somiar i lluitar perquè aquests somnis es facin realitat!!
    Algun dia ho veurem, CARME... La mentalitat de la gent ha canviat de cop "es sent", "es respira" en el ambient! :-))

    ResponElimina