EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 3 de juny del 2012

El que és, és... (II)

8 comentaris:

  1. Et falta el comentari de Cristiano que diu que a ell els amistosos no li diuen res, que ja pot perdre, que li importa la Euro i ja està. Que vagi d'aquest plan si vol, com el seu entrenador, a la Euro no es menjaran res, Turquia és millor que Portugal, encara que no hi sigui.

    Argentina fa por, la davantera que té és espectacular, i al capdavant està Messi, és clar. Aquest no hagués dit el mateix si haguessin perdut.

    Per cert, has vist l'Afellay? Dos gols i diverses assistències en la golejada d'Holanda, a veure si el nano comença a despuntar!

    ResponElimina
  2. Viciaaaaaaaaaaaaaaats!!!

    Eeeeeh! Que ja està, que ha acabat tot, la Lliga, la Champions, la Copa... ja prou de futbol, no!? Deixeu-me descansar fins la propera temporada!!!! =P

    Hahahahahaa!! Ai, ai... ^^

    ResponElimina
  3. XEXU, Tot just ara dinàvem i he vist els gols de l'Affellay!! Què bé!! :-))
    Pobre nano, ha tingut molt mala sort amb la lesió!!
    Si, hahaha pel CRonaldo l'any passat la Copa del r era el més important i deia que tenia més valor la bota d'or hahaha... és tan curtet, pobre!!


    YÁIZA, Ai, ai... és possible?... és possible que no sàpigues que aquest estiu hi ha Eurocopa? :-DD
    Ai, pobreta!! Doncs sí, xiqueta, Eurocopa! Futbol de seleccions: Allò on sempre han de guanyar els equips on hi ha jugadors del Barça excepte "la roja" (amb l'excepció també que jugués contra Portugal, és clar) ;-))
    Em sap greu, t'agafarà en exàmens i et perdràs molts partits hehehehe

    ResponElimina
  4. Al Cèsar el que és del Cèsar... i l'altre als lleons! ;p

    ResponElimina
  5. Buà, ... qui és aquest Cristiano? és que no em mereix ni un minut d'atenció!.....

    Messi, el millor del món i punt. hehehe


    I l'Eurocopa.... és que passo.... ho sento, xò estic molt poc futbolera.... saps que els de la roja cobraran 300.000 euros x barba de tots nosaltres si guanyen l'Eurocopa... és clar, no la guanyaran,... xò és que no haurien d'anar-hi.... xq em va fer vergonya, xò quan em vaig assabentar volia fer-los un tuit al Cesc i al Piqué..... no tenen vergonya!!!

    sorry, ho sento, ja he rondinat!

    ResponElimina
  6. No hi ha manera, futbol fins la sopa.
    Però el que queda clar, es que com a jugador de futbol no hi ha color qui es el millor, un jugador no és només com juga, sinó la imatge que dona a la resta de gent, i com surtin gaires CR7's, anem ben galdosos

    ResponElimina
  7. Ara llegia el que comentaves, però encara que estigui al cas, perquè vaig mirant els diaris, jo passo totalment de futbol de seleccions, eh? Per mi també s'ha acabat el futbol fins que no hi torni a haver competicions oficials de clubs, o si es posa molt a tir algun partit de pretemporada del Barça, però amb molta mandra. No mouré ni un dit (i a casa no tinc tele) per veure cap partit de l'Eurocopa. Com sempre, vull que guanyi Alemanya, però com que no guanyaran, doncs ja s'ho faran, tu. Si algú té ganes de seguir la competició, que la gaudiu! Ah, i no et deixis que després hi ha Jocs Olímpics, eh! També hi ha futbol allà, però passo igualment.

    ResponElimina
  8. CARME.- Es nota que em cau bé el CRonaldito, eh? hehehe


    MARTÍ.- A mi ja m'agrada que hi hagi futbol hehehe... però totalment d'acord amb el que dius després. La imatge d'un i la de l'altre són com el blanc i el negre... els gestos, el somriure, la forma de celebrar... I el bo és el nostreeee! Iupiiii :-))


    XEXU.- Ah, sí... jo sí que la seguiré. És cert que ni de lluny amb la mateixa afició que puc seguir les competicions de clubs, però a mi, mirar un partit de La Roja i que perdi, em dóna un plus d'alegria al dia ;-) i, en la resta d'equips, sempre en tinc algun que em cau més bé que els altres, o si hi ha jugadors del Barça, etc.
    I els Jocs Olímpics? Que els seguiràs? (Atletisme, Natació, Gimnàsia, etc.) Jo sí... Mira, seran el nostre entreteniment aquestes vacances, tot el que es pugui veure en obert, doncs ho anirem mirant ;-)

    ResponElimina